Την Παρασκευή 18/11 στο Θέατρο του Κολλέγιο Αθηνών – Athens College, στη #φιλανθρωπική εκδήλωση «Beauty Saves the World», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Rotary Club Agia Paraskevi Greece, Ροταριανός Όμιλος Αγία Παρασκευή έλαμψε η νικήτρια της Eurovision 2004 RUSLANA που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η οποία τραγούδησε ξεσηκώνοντας το κοινό όπως και η ράπερ -τραπερ ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ που έκλεψε τις εντυπώσεις αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό .

Η εκδήλωση έγινε επίσης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας και την AHEPA Icarus Athens airport chapter HJ-36 Mesogeia, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την εκπαίδευση των παιδιών από την #Ουκρανία που βρίσκονται στη χώρα μας.

Μια λαμπερή βραδιά μουσικής και μόδας με πρωταγωνίστρια τη νικήτρια της Eurovision 2004 Ruslana να τραγουδάει για την πατρίδα της, να ξεσηκώνει και να συγκινεί το κοινό που την αποθέωσε .

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν επίσης η Ιουλία Κουκουβέ η οποία ερμήνευσε δικά της τραγούδια αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια και δυνατό χειροκρότημα από ένα κοινό που δεν συμπεριλαμβάνετε στα μουσικά τους ακούσματα .

Η Ιουλία Κουκουβέ είναι η πρώτη ράπερ τραπερ που έκανε live show μέσα στο Κολέγιο Αθηνών σπάζοντας το πρωτόκολλο .

Η επόμενη ημέρα ως απόηχος είναι σίγουρα η εμφάνιση της Ruslana και Ιουλίας Κουκουβέ κάνοντας την νεαρή ράπερ τράπερ περιζήτητη για εμφάνιση της ή συνέντευξη κλείνοντας μάλιστα πολλές συνεντεύξεις όπως Αμερική ,Σίδνεϊ και Γερμανία .

Επίσης την ίδια ημέρα η Ιουλία Κουκουβέ κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι της Eidwla το οποίο έγραψε η ίδια από , την Real Music