Με την έλευση του Σεπτεμβρίου και του φθινοπώρου, πολλά ήταν τα χειμερινά στέκια της Αθήνας που άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους για τη νέα σεζόν. Ανάμεσα σε αυτά, και το Boutique night club στο Περιστέρι και την καρδιά του Μπουρναζίου, που επέστρεψε στον χάρτη της διασκέδασης με ένα λαμπερό opening party το βράδυ της Παρασκευής, 1 Σεπτεμβρίου. Με το γνωστό party του, Get Me Up, επέστρεψε με δυναμική στην αθηναϊκή νύχτα για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και αυτό τον χειμώνα και να συνεχίσει να κρατά τον μύθο του brand αυτού της διασκέδασης πολύ ψηλά. Η πρώτη, sold out βραδιά του opening party, απέδειξε πως το Boutique Night Club επέστρεψε για ακόμα μια σεζόν δυναμικά, για να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της διασκέδασης. Στα decks’s της πρώτης αυτής βραδιάς βρέθηκαν ο Κώστας Αλιπραντής αλλά και ο Χρήστος Δημοκόπουλος. Οι δύο djs έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν στους θαμώνες που βρέθηκαν εκεί μια μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, διασκέδαση, επιτυχίες και πολύ χορό που έδωσε ένα μοναδικό εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα σεζόν. Το Boutique Night Club Μπουρνάζι επέστρεψε πολύ ανανεωμένο και έτοιμο να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής και τον χειμώνα 2017 – 18.

BOUTIQUE NIGHT CLUB ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

Το Boutique Night Club βρίσκεται στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Παρασκευής 68. Τα πιο γνωστά και δημοφιλή πάρτι έρχονται και πάλι να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον όλων όσοι αγαπούν τη νυχτερινή διασκέδαση και το clubbing. Κάθε Πέμπτη, φιλοξενεί στον χώρο του το μοναδικό Vertigo party, κάθε Παρασκευή συνεχίζεται το Get me up, ενώ κάθε Σάββατο η διασκέδαση κορυφώνεται με το δημοφιλές Roi Mat party. Μια σειρά από τα πιο αγαπημένα events έρχονται ξανά να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης και να διατηρήσουν το Boutique night club σε έναν από τους πρώτους προορισμούς διασκέδασης στην πόλη.

BOUTIQUE CLUB ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Φυσικά, δεν είναι μόνο τα parties και events που διατηρούν το Boutique Night Club στην κορυφή. Το μέρος όπου βρίσκεται, το Περιστέρι, είναι μια από τις μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες περιοχές, με την πρόσβαση στην περιοχή να είναι πολύ εύκολη. Παράλληλα, πρόκειται για ένα μέρος με άψογη εξυπηρέτηση, τέλεια διακόσμηση και εξαιρετικό design. Το Boutique night club διαθέτει μια πολύ ξεχωριστή αισθητική, που το κάνει να ξεχωρίζει αισθητά από τα υπόλοιπα μέρη διασκέδασης της Αθήνας. Επίσης πρόκειται για ένα μέρος πολύ μεγάλης χωρητικότητας ενώ διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ηχεία και φωτισμούς αλλά και τους καλύτερους dj’s της πόλης. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, οι ιθύνοντές του έχουν φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για να γίνει ένας από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης και να συνεχίσει τον θρύλο που τόσα χρόνια ξέρουμε.

BOUTIQUE ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Το Boutique Μπουρνάζι υπάρχει στη διασκέδαση της Αθήνας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Περισσότερο από μια δεκαετία είναι ο βασιλιάς του nightclubbing και συνεχίζει με ασταμάτητους ρυθμούς να μας χαρίζει ξέφρενες βραδιές και να είναι ένα από τα μεγαλύτερα brands της διασκέδασης. Από τη στιγμή που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του έχει αποκτήσει πολλά παραρτήματα, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και έχει αλλάξει πολλές φορές διεύθυνση. παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της αγάπης του κοινού. Τα καλοκαίρια είναι κοντά μας με το Boutique της παραλιακής, ενώ τον χειμώνα ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης βρίσκεται στο Περιστέρι. Φέτος, για ακόμα μια σεζόν θα είναι κοντά μας και θα μας χαρίσει τις καλύτερες στιγμές διασκέδασης. Ήδη το μεγάλο ξεκίνημα έγινε και το ανανεωμένο Boutique Night Club έχει ενθουσιάσει το κοινό της Αθήνας. Η επιτυχία φάνηκε από την κοσμοσυρροή που υπήρξε στο μεγάλο opening, ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Για ακόμα έναν χειμώνα, το Το Boutique night club θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά και θα απογειώσει και πάλι το κέφι μέσα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, τα πιο δημοφιλή πάρτι μας περιμένουν στον χώρο του για να απογειώσουν το κέφι και να κάνουν το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο».

BOUTIQUE ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΤΙΜΕΣ

Κάθε εβδομάδα, η πυξίδα της διασκέδασης έχει έναν και μόνο προορισμό, το Boutique Club Μπουρνάζι και το Περιστέρι. Για νύχτες διασκέδασης άνευ προηγουμένου, για διασκέδαση που χτυπάει κόκκινο, νύχτες γεμάτες με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα και όχι μόνο αλλά και ατελείωτο nightclubbing, ο προορισμός της διασκέδασης για ακόμα μια χρονιά θα είναι ένας και μόνο. Το κλαμπ αναμφίβολα θα κρατήσει τα ηνία της διασκέδασης για ακόμα έναν χειμώνα, θα γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της και θα κάνει το κέφι να χτυπήσει και πάλι κόκκινο ξανά. Παράλληλα, οι προσιτές τιμές, οι προσφορές αλλά και τα πάρτι δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνει το Boutique και πάλι ο απόλυτος προορισμός του νεανικού (και όχι μόνο) κοινού της πόλης. Ο χειμώνας 2017-18 μπορεί να μας επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις, ωστόσο κοντά μας συνεχίζει να αφήνει τα μεγαλύτερα στέκια διασκέδασης, όπως είναι και αυτό. Ένας κλασικός προορισμός που έχει συνδέσει το όνομά του με την πόλη.

BOUTIQUE CLUB ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλέφωνο κρατήσεων:697 443 6696

BOUTIQUE CLUB ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ