Fashion

Ώρα να ανακαλύψεις τη Mind Matter «φιλοσοφία» και να αναδείξεις την πολύπλευρη προσωπικότητά σου!

Ένα ελληνικό fashion brand που κάνει τη διαφορά στη σύγχρονη πραγματικότητα και γνωρίζει καλά τη σημασία του να προσφέρει στις γυναίκες επιλογές που τις ωθούν και τις εμπνέουν να αναδεικνύουν κάθε τους πλευρά και τι έχει σημασία για εκείνες, είναι το δικό μας αγαπημένο Mind Matter!

Αν μπορούσες να σε περιγράψεις με λίγες λέξεις, ποιες θα ήταν αυτές; Τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις; Ποιο είναι το προσωπικό σου στυλ; Τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο για εσένα;

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε και να διαβάζουμε συχνά ερωτήσεις όπως τις παραπάνω. Σε ραντεβού, σε επαγγελματικές συνεντεύξεις, σε νέες γνωριμίες. Όλοι θέλουν για κάποιον λόγο να μας βάλουν σε ένα «καλούπι», να μας κατηγοριοποιήσουν.

Αν το καλοσκεφτείς όμως, αυτές οι θεωρητικά απλές ερωτήσεις, είναι που σε δυσκολεύουν περισσότερο. Διότι όταν αναλογίζεσαι τον εαυτό σου, το στυλ σου, το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας σου, τα χόμπι, τα όνειρα και τους στόχους σου, δύσκολα μπορείς να πεις ότι είσαι μόνο το ένα ή το άλλο ή πως κάτι μετράει για εσένα περισσότερο από κάτι άλλο.

Στην πραγματικότητα, όπως και κάθε σύγχρονη γυναίκα, έτσι και εσύ είσαι ένα ιδιαίτερο και γοητευτικά περίπλοκο «ψηφιδωτό», είσαι ένας άνθρωπος με πολλαπλές «ταυτότητες». Και το τι μετράει για εσένα, εξαρτάται κάθε φορά από το πώς αισθάνεσαι! Μπορεί, λοιπόν, αυτήν την περίοδο να εστιάζεις μόνο σε πράγματα και εμπειρίες που σε κάνουν χαρούμενη, σε στυλιστικές επιλογές που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, σε καταστάσεις που σε διασκεδάζουν. Σημασία έχει… what matters to you. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τη Mind Matter «φιλοσοφία»!

1664442565598-270339396-image003.jpg

Όταν το στυλ γίνεται το μέσο για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, σε κάθε του έκφανση

Γιατί στα γράφουμε όλα αυτά; Διότι η αλήθεια είναι πως ειδικότερα όταν κάνεις το δικό σου self-discovery «ταξίδι», όταν βρίσκεσαι στη διαδικασία που ανακαλύπτεις και μαθαίνεις τον εαυτό σου και τι σου αρέσει πραγματικά, είναι απαραίτητο να δοκιμάζεις, να πειραματίζεσαι και να μπαίνεις κάθε μέρα σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους -που σε βάθος χρόνου θα σε οδηγήσουν σε εκείνους που σου ταιριάζουν περισσότερο!

Με λίγα λόγια, εσύ είσαι η δημιουργός της καθημερινότητάς σου και στο χέρι σου είναι να αναδεικνύεις όποιες πλευρές σου θέλεις, με όποιον τρόπο εσύ επιθυμείς. Και το ιδανικό μέσο για να το κάνεις, είναι σε πολλές περιπτώσεις η μόδα!

1664442679734-249396814-image005.jpg

Σκέψου τα εξής και θα καταλάβεις τι θέλουμε να πούμε: Πόσες φορές έχει τύχει το πρωί να θέλεις να πας στο γραφείο με ένα pink κοστούμι και το απόγευμα να επιλέξεις για την έξοδο με την παρέα ένα total black outfit; Μήπως τη μία μέρα θέλεις να ντυθείς ως ένα άλλο 90s girl και την επόμενη να φορέσεις κάτι που θα αναδείξει την πιο elegant εκδοχή σoυ;

Η διάθεσή σου, τα «θέλω» σου, τα πολλά και διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά σου και οι πολλαπλές σου «ταυτότητες», εκφράζονται συχνά μέσα από τη μόδα και τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς, κατά τη διάρκεια του δικού σου self-discovery «ταξιδιού».

Και ένα ελληνικό fashion brand που κάνει τη διαφορά στη σύγχρονη πραγματικότητα και γνωρίζει καλά τη σημασία του να προσφέρει στις γυναίκες επιλογές που τις ωθούν και τις εμπνέουν να αναδεικνύουν κάθε τους πλευρά και τι έχει σημασία για εκείνες, είναι το δικό μας αγαπημένο Mind Matter!

image007.jpg

Πώς θα γράψεις και θα ακολουθήσεις φέτος τους δικούς σου «κανόνες»

Μια ματιά στο Mindmatter Online Shop και στην ίδια την ομολογουμένως inspiring και empowering «φιλοσοφία» του brand αρκεί για να σε εμπνεύσει και να σου δείξει πως το να έχεις μία πολύπλευρη προσωπικότητα, ένα ιδιαίτερο στυλ, είναι σίγουρα γοητευτικό -και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί τον «κανόνα» στις μέρες μας.

Βλέπεις, η Mind Matter «φιλοσοφία» σε καλεί να κάνεις ακριβώς αυτό που χρειάζεται μία γυναίκα εν έτει 2022: Να γράψεις και να ακολουθήσεις τους δικούς σου «κανόνες» στη ζωή και το στυλ σου, να γιορτάσεις την πολύπλευρη προσωπικότητά σου, να γίνεις η γυναίκα που θέλεις, να είσαι glamorous, τολμηρή, αισθησιακή, γοητευτική, να έχεις αυτοπεποίθηση, να διασκεδάζεις με την κάθε αφορμή ή… να κάνεις και να είσαι όλα αυτά μαζί!

image009.jpg

Όλα όσα έχουν αξία για εσένα, κάθε διαφορετικό matter είναι… a matter of you. Και αυτό σημαίνει πως είναι στο χέρι σου να γίνεις η creator του στυλ και της καθημερινότητάς σου, ό,τι και αν περιλαμβάνουν και όποιο χρώμα και αν θέλεις να τους δώσεις, ακόμη και ένα διαφορετικό κάθε μέρα!

Άλλωστε, η σύγχρονη, δυναμική γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει και να αναδεικνύει την μοναδική προσωπικότητά της, μέσα από την γκαρνταρόμπα της, δηλαδή εσύ, δεν διστάζει να «παίζει» με τα χρώματα και τα στυλ και να πειραματίζεται με διαφορετικά fashion trend, για να δημιουργεί εμφανίσεις που εκφράζουν όλα όσα είναι, που τη βοηθούν να βγάζει κάθε μέρα στην επιφάνεια και μία διαφορετική πλευρά της, ανάλογα με τη διάθεσή της! Αυτή είναι η Mind Matter «φιλοσοφία» και για όλους τους παραπάνω λόγους… it matters τόσο πολύ στις μέρες μας!

Να θυμάσαι πως καθετί που σε κάνει να νιώθεις καλά, που σε ωθεί να χαμογελάς, που σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο άνετα με κάθε σου πλευρά, έχει σημασία. Ώρα, λοιπόν, να ξεκινήσεις το δικό σου self-discovery «ταξίδι» για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και την κάθε του πλευρά. Και για κάθε γυναίκα σήμερα, η μόδα αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό «όχημα» αυτοέκφρασης, ένα μέσο που μπορεί να την οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές εκδοχές της -διότι σίγουρα δεν είναι μόνο μία! Είσαι έτοιμη;

ΠΗΓΗ: queen.gr