EntertainmentNight Vibes

ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 2023

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ KINGS 

Εναστρον Μελισσες Βανδή εναρξη πρεμιερα  :  18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εναστρον Πειραιως Μελισσες Βανδή Τηλεφωνο κρατησεων  211-7707570 & 6980699333 ( whats up)

Εναστρον μπουζουκια Μελισσες  Δεσποινα ΒανδηΤιμη φιάλη: Κανονικό  

Κανονική τιμη /4

Εναστρον Σαμπανης Φοιτητική προσφορά /6

Φοιτητική προσφορα Παρασκευη 

Φοιτητική προσφορα Σαββατο 

ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ : 20 ΕΥΡΩ

Εναστρον Μελισσες Βανδη Διαθέσιμες Μέρες : Παρασκευή – Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 2022-2023

Οι Μέλισσες το χειμωνα 2022-2023 αναμένεται να εμφανιστούν στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον στην οδό Πειραιώς 178 

Enastron και Melisses ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά τον ερχόμενο χειμώνα και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νεανική διασκέδαση της πόλης. Το νυχτερινό κέντρο έχει κάνει στροφή για τα τελευταία χρόνια και στην πίστα του βλέπουμε σούπερ νεανικά σχήματα όπως ήταν και το περσινό με επικεφαλής τον Γιώργο Σαμπάνη.  Ο τελευταίος αποχωρεί από το κέντρο ύστερα από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν και μία νέα περίοδος ξεκινά για το στέκι της πόλης. Το ίδιος ισχύει και για το ποπ συγκρότημα. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το Box Athens, ένας νέος κύκλος ανοίγει. Melisses και Enastron έχουν πλέον κοινή πλεύση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και αναμφίβολα θα κατακτήσουν ένα τεράστιο κομμάτι της πίστας αυτής. Πλέον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του κέντρου αλλά και την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, που θα έρθει για να μείνει ανεξίτηλη στον φετινό χάρτη. Ένα δυνατό σχήμα που θα κάνει το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο να είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη της πόλης για τη φετινή σεζόν. 

MELISSES ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 – 2023 

Οι Melisses είναι ένα ποπ συγκρότημα που μετρά πλέον αρκετά χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Εδώ και χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του κοινού, ενώ τα τελευταία χρόνια, τόσο με τις επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει όσο και τη σταθερή συνεργασία τους με το Box Athens, έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές τους στην αθηναϊκή διασκέδαση. Έξι ολόκληρα χρόνια το αγαπημένο συγκρότημα συνεργάστηκε με το Box Athens. Ήταν εκείνο που εγκαινίασε τη σκηνή του και ακολούθησε μία συνεργασία που ξεχώρισε. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, η στιγμή για αλλαγή έφτασε. Λίγους μήνες ύστερα από την τελευταία τους κυκλοφορία με τίτλο «Για μένα Βράδιασε», το οποίο έχει αναδειχθεί σε ένα πολύ μεγάλο hit, αλλά και μετά την άκρως επιτυχημένη σειρά συναυλιών τους αυτό το καλοκαίρι, οι Melisses ετοιμάζονται να κάνουν μια δυναμική αλλαγή στην πορεία τους, μια αλλαγή που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το συγκρότημα. Μαζί με το Enastron ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην πόλη τον χειμώνα 2022-23. Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε και έμπρακτα τη χημεία συγκροτήματος και νυχτερινού κέντρου, κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο. Ο λόγος; Από τη μία έχουμε να κάνουμε με ένα συγκρότημα που πλέον έχει διανύσει χιλιόμετρα στη ζωντανή διασκέδαση και από την άλλη για ένα νυχτερινό στέκι που επίσης κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ και χρόνια. Δύο έμπειρες πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους και το μόνο βέβαιο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι απολαυστικό. 

ENASTRON MELISSES ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 – 2023 

Από την οδό Πειραιώς 178, όπου στεγάζεται, το Enastron υποδέχεται εδώ και χρόνια το κοινό του τους χειμώνες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά στέκια της Αθήνας, από τον χώρο του οποίου έχουν περάσει πάρα πολλά μεγάλα ονόματα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άντζελα Δημητρίου, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Βασίλης Καρράς είναι μερικά από αυτά. Τα τελευταία χρόνια είχε μια σταθερή συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής των δύο τελευταίων σειρών εμφανίσεων που παρουσιάστηκαν στο κέντρο. Την πρώτη σεζόν, λίγο πριν την πανδημία, τον είδαμε εκεί με την Καίτη Γαρμπή. Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε ένα νέο στιλ για το κέντρο, που υιοθέτησε ένα πιο νεανικό προφίλ. Μετά το τέλος της πανδημίας συνέχισε με το ίδιο όνομα ακόμα έναν χειμώνα. Τον χειμώνα που μας πέρασε λοιπόν είδαμε εκεί ξανά τον Γιώργο Σαμπάνη, αυτή τη φορά με τον Snik και τη Josephine. Και ενώ φήμες ήθελαν τον Γιώργο Σαμπάνη να συνεχίζει και τρίτη σεζόν στην ίδια πίστα, συνοδευόμενος μάλιστα από τον Γιάννη Πλούταρχο, τελικά βλέπουμε κάτι πολύ διαφορετικό από το νυχτερινό στέκι. Enastron και Melisses ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη νέα σεζόν σύντομα

ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΒΑΝΔΗ

Enastron, Δέσποινα Βανδή και Melisses ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά τον ερχόμενο χειμώνα και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νεανική διασκέδαση της πόλης. Το σχήμα θα ολοκληρώνουν οι Kings που θα δίνουν στο πρόγραμμα τη δική τους νεανική νότα. Το νυχτερινό κέντρο έχει κάνει στροφή για τα τελευταία χρόνια και στην πίστα του βλέπουμε σούπερ νεανικά σχήματα όπως ήταν και το περσινό με επικεφαλής τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο τελευταίος αποχωρεί από το κέντρο ύστερα από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν και μία νέα περίοδος ξεκινά για το στέκι της πόλης. Το ίδιο ισχύει και για το ποπ συγκρότημα. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το Box Athens, ένας νέος κύκλος ανοίγει, όπως επίσης και για τη Δέσποινα Βανδή την οποία έχουμε να δούμε σε πίστα της Αθήνας κάποια χρόνια. Melisses, Δεσποινα Βανδή και Enastron έχουν πλέον κοινή πλεύση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και αναμφίβολα θα κατακτήσουν ένα τεράστιο κομμάτι της πίστας αυτής. Πλέον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του κέντρου αλλά και την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, που θα έρθει για να μείνει ανεξίτηλη στον φετινό χάρτη. Ένα δυνατό σχήμα που θα κάνει το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο να είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη της πόλης για τη φετινή σεζόν.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ENASTRON ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 – 2023

Η Δέσποινα Βανδή σίγουρα είναι από τις τραγουδίστριες εκείνες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχει μια πορεία πάνω από είκοσι χρόνων στο τραγούδι που έχει ακολουθήσει μονάχα ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιτυχίες της είναι πραγματικά αμέτρητες, τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει άλλα τόσα. Πριν την πανδημία, την είδαμε σε μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία μαζί με τον Νίνο στο Acro. Φυσικά, ήταν ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της φετινής σεζόν. Αυτή ήταν και η τελευταία σεζόν που είδαμε την αγαπημένη τραγουδίστρια σε εμφανίσεις στην Αθήνα (τότε είχαν κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019 – λίγο πριν την πανδημία). Έκτοτε, την ερμηνεύτρια έχουμε δει σε εμφανίσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη (όπως τις πρόσφατες στο Barbarella με τον Λευτέρη Πανταζή) και την Κύπρο. Όμως μέχρι σήμερα δεν έτυχε να την δούμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα. Τώρα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη της επιστροφή και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μαζί με τις Μέλισσες και τους Kings, θα μας χαρίσει μια μοναδική χειμερινή σεζόν από την Αθήνα.